Ken

Schilder
Waalre

Schilderwerk
in Noord-Brabant

Voor woningen en monumenten.

Wat maakt ons anders?

Milieuvriendelijk

Wij zien kwaliteit als duurzaamheid. Wij werken met Sikkens kwaliteitsverf. Deze verven geven langdurige bescherming waardoor wij, én jij, besparen op transport, productverbruik en onderhoudsinterval. Hierdoor reduceren we samen onze milieu-impact.

Nette uurtarieven

Tuurlijk, dit zegt iedereen. Vraag bij ons een offerte aan en krijg binnen ongeveer drie uur een prijsopgave op basis van de opgegeven vierkante meters. Dan weet je meteen of het nette uurtarieven zijn!

Ervaren

Branka Schilderwerken bestaat al meer dan 15 jaar. In die tijd hebben we duizenden klussen geklaard.

Klanttevredenheid

Onze klus zit er niet op tot de klant tevreden is. Lees onze ervaringen over eerdere klussen die we met een tevreden klant hebben afgesloten.

Schilder Waalre

Is het de hoogste tijd om een schilder in Waalre langs te laten komen, die ervoor zorgt dat uw huis er van binnen en van buiten weer perfect uitziet? We nodigen u dan van harte uit om contact op te nemen met Ken de Schilder. Bij ons werkt een team aan ervaren schilders die graag voor u aan de slag gaan. We zorgen er daarbij voor dat uw kozijnen er buiten weer prachtig uit komen te zien, maar we zorgen er daarnaast ook voor dat al het schilderwerk binnen er weer tiptop uitziet. Naast schilderwerk zijn wij ook in te schakelen voor regulier onderhoud. We zijn gespecialiseerd in schilderen en onderhouden van villa’s en monumenten. Dit zijn specialistische projecten waar wij veel ervaring mee hebben.

Het schildersbedrijf voor Waalre

Zoekt u een professionele schilder in de regio Waalre, die zorgt dat uw huis er snel weer helemaal perfect uitziet? Neem dan contact op met Ken de Schilder. In uw regio zijn wij de ervaren experts op het gebied van alles wat met schilderwerk te maken heeft. Als wij uw schilderwerken in Waalre verzorgen, reken er dan op dat er een resultaat wordt geleverd dat er jarenlang perfect uitziet. Uiteraard geheel volgens uw persoonlijke wensen, die wij van tevoren met u doornemen. We voeren dan ook gelijk een technische analyse voor u uit.

Zoekt u een schilder in Waalre?

Als schildersbedrijf voor Waalre staan we altijd klaar om u te helpen met alle zaken die met schilderwerk te maken hebben. We nemen aan dat u graag wilt dat uw huis er van binnen en van buiten altijd perfect uitziet! We komen ook graag bij u langs als u in een bedrijfspand schilderswerk uit wilt laten voeren. Neem ook hiervoor contact met ons op om de diverse mogelijkheden met ons door te nemen. We maken dan een afspraak voor een datum waarop wij bij u aan de slag gaan en hoe lang onze werkzaamheden gaan duren. We hopen hiervoor snel van u te horen!

Contact

Voor meer informatie over onze diensten en
een vrijblijvende offerte binnen drie uur kunt u gerust contact met ons opnemen.
Naam*
E-mail*
Telefoonnummer
Type werkzaamheden
Oppervlakte
Vraag maar raak*