Ken

Schilder
Vught

Schilderwerk
in Noord-Brabant

Voor woningen en monumenten.

Wat maakt ons anders?

Milieuvriendelijk

Wij zien kwaliteit als duurzaamheid. Wij werken met Sikkens kwaliteitsverf. Deze verven geven langdurige bescherming waardoor wij, én jij, besparen op transport, productverbruik en onderhoudsinterval. Hierdoor reduceren we samen onze milieu-impact.

Nette uurtarieven

Tuurlijk, dit zegt iedereen. Vraag bij ons een offerte aan en krijg binnen ongeveer drie uur een prijsopgave op basis van de opgegeven vierkante meters. Dan weet je meteen of het nette uurtarieven zijn!

Ervaren

Branka Schilderwerken bestaat al meer dan 15 jaar. In die tijd hebben we duizenden klussen geklaard.

Klanttevredenheid

Onze klus zit er niet op tot de klant tevreden is. Lees onze ervaringen over eerdere klussen die we met een tevreden klant hebben afgesloten.

Schilder Vught

Er zijn vele redenen te bedenken om een keer een schilder langs te laten komen om schilderwerk te verrichten. Het kan bijvoorbeeld zijn dat uw kozijnen een nieuwe laag verf nodig hebben. Wellicht bent u uitgekeken op de kleur die u aan de muren heeft? Wat de reden voor nieuw schilderwerk ook is, het is goed om hiervoor altijd een echte professional in te schakelen. We hebben bij Ken de Schilder veel ervaring met het schilderen van huizen en bedrijven, zowel binnen als buiten. We zijn hierbij gespecialiseerd in het schilderen en onderhouden van villa’s en monumenten. Neem vandaag nog contact met ons op als u een schilder in de regio Vught zoekt .

Op zoek naar een schilder in Vugt?

Als schildersbedrijf voor Vught hebben we heel wat ervaring met alle soorten schilderwerk. We komen graag bij u langs als er een professionele schilder nodig is. Het is daarbij belangrijk om te zorgen dat al het schilderwerk in goede staat is. Stel bijvoorbeeld dat de laag verf op de kozijnen hard aan vervanging toe is. Dit kan zich dan bijvoorbeeld manifesteren in houtrot, schimmelvorming en andere soorten ellende. En natuurlijk, het ziet er gewoon mooier uit als er een verse laag verf op uw kozijnen zit. Maar daarbij helpen we u ook graag om binnenshuis de boel mooier te maken en in goede staat te houden. We zorgen er daarbij graag voor dat de kleuren in uw inrichting helemaal op uw persoonlijke smaak zijn afgestemd!

De professionele schilder voor Vught

Bij Ken de Schilder werken alleen maar echte professionals, met verstand van zaken. We zorgen er bijvoorbeeld graag voor dat alles er weer piekfijn uit komt te zien. Daarbij is de hygiene in uw huis ook heel belangrijk. Er kunnen zich bijvoorbeeld schimmels ophopen als het schilderwerk niet meer helemaal in orde is. Dit is wel een punt dat u graag zult willen voorkomen. Neem voor een schilder in de regio Vught gewoon contact met ons op. We komen dan bij u langs om een technische analyse uit te voeren van het schilderwerk zoals het nu bij u is en wat er precies gedaan moet worden.

Contact

Voor meer informatie over onze diensten en
een vrijblijvende offerte binnen drie uur kunt u gerust contact met ons opnemen.
Naam*
E-mail*
Telefoonnummer
Type werkzaamheden
Oppervlakte
Vraag maar raak*