Ken

Schilder
Veldhoven

Schilderwerk
in Noord-Brabant

Voor woningen en monumenten.

Wat maakt ons anders?

Milieuvriendelijk

Wij zien kwaliteit als duurzaamheid. Wij werken met Sikkens kwaliteitsverf. Deze verven geven langdurige bescherming waardoor wij, én jij, besparen op transport, productverbruik en onderhoudsinterval. Hierdoor reduceren we samen onze milieu-impact.

Nette uurtarieven

Tuurlijk, dit zegt iedereen. Vraag bij ons een offerte aan en krijg binnen ongeveer drie uur een prijsopgave op basis van de opgegeven vierkante meters. Dan weet je meteen of het nette uurtarieven zijn!

Ervaren

Branka Schilderwerken bestaat al meer dan 15 jaar. In die tijd hebben we duizenden klussen geklaard.

Klanttevredenheid

Onze klus zit er niet op tot de klant tevreden is. Lees onze ervaringen over eerdere klussen die we met een tevreden klant hebben afgesloten.

Schilder Vught

Zoekt u een goede schilder in Veldhoven, die ervoor zorgt dat uw huis er weer helemaal perfect uit komt te zien? Of heeft u een bedrijfspand dat aan grondig onderhoud toe is? Dan bent u bij Ken de Schilder altijd aan het juiste adres. We hebben professionele vakmensen in dienst die graag zorgen dat u straks weer een huis heeft waar u optimaal van kunt genieten dat u er woont. Neem hiervoor even contact met ons op als u meer te weten wilt komen over de vele mogelijkheden die u bij ons heeft. We hebben ervaren professionals voor ons werken die tot in detail weten hoe deze door een schilder in de regio Veldhoven het gedaan moeten worden.

Het schildersbedrijf voor Veldhoven

Heeft u een schilder in de regio Veldhoven nodig voor schilderwerk of onderhoud? Neem hiervoor eens contact op met Ken de Schilder. We hebben de professionals in dienst die precies weten hoe belangrijk het is om uw schilderwerk uit te laten voeren. Heeft u bijvoorbeeld kozijnen die al lange tijd geen onderhoud meer hebben gehad? Dit komt de kwaliteit van de kozijnen dan zeker niet ten goede. In het ergste geval moeten uw kozijnen zelfs helemaal vervangen worden. Dat wilt u toch koste wat kost voorkomen? Wij zorgen er met een mooie, verse laag verf voor dat uw kozijnen er weer als nieuw uitzien. Hiervoor komen wij om te beginnen een grondige technische analyse bij u uitvoeren.

De schilder voor Veldhoven inschakelen

Als schildersbedrijf voor Veldhoven staan we klaar om ervoor te zorgen dat het schilderwerk in uw villa of monument in perfecte staat blijft. Wat is er nou beter voor uw interieur dan een verse laag mooie verf op de muur, in een kleur die helemaal aansluit op uw persoonlijke smaak? We helpen u hier graag bij. We gebruiken bij elk project dat wij aannemen altijd de professionele verf van het topmerk Sikkens. Verf waar u op kunt vertrouwen, die er perfect uit blijft zien en die daarbij ook voor een goede bescherming zorgt. Neem gerust even contact met ons op om uw wensen met ons door te nemen.

Contact

Voor meer informatie over onze diensten en
een vrijblijvende offerte binnen drie uur kunt u gerust contact met ons opnemen.
Naam*
E-mail*
Telefoonnummer
Type werkzaamheden
Oppervlakte
Vraag maar raak*