Ken

Schilder
Tilburg

Schilderwerk
in Noord-Brabant

Voor woningen en monumenten.

Wat maakt ons anders?

Milieuvriendelijk

Wij zien kwaliteit als duurzaamheid. Wij werken met Sikkens kwaliteitsverf. Deze verven geven langdurige bescherming waardoor wij, én jij, besparen op transport, productverbruik en onderhoudsinterval. Hierdoor reduceren we samen onze milieu-impact.

Nette uurtarieven

Tuurlijk, dit zegt iedereen. Vraag bij ons een offerte aan en krijg binnen ongeveer drie uur een prijsopgave op basis van de opgegeven vierkante meters. Dan weet je meteen of het nette uurtarieven zijn!

Ervaren

Branka Schilderwerken bestaat al meer dan 15 jaar. In die tijd hebben we duizenden klussen geklaard.

Klanttevredenheid

Onze klus zit er niet op tot de klant tevreden is. Lees onze ervaringen over eerdere klussen die we met een tevreden klant hebben afgesloten.

Ik ben Ken

Ken de Schilder & Stukadoor is in een aantal kernpunten samen te vatten:

  • Schilderen voor binnen- en buitenwerk
  • Stukadoorwerk voor binnen- en buitenwerk
  • Projecten altijd in combinatie met een (technisch) advies
  • Wij werken met de bekende merken voor het beste resultaat
  • Service voor vaste klanten,  Indien gewenst blijven wij uw pand verzorgen. Denk hierbij aan periodiek onderhoud

Schilder Tilburg

Is het weer tijd om een schilder in de regio Tilburg uit te nodigen om ervoor te zorgen dat uw villa of monument er van binnen en van buiten helemaal perfect uit blijft zien? Neem dan gewoon contact op met Ken de Schilder. Bij ons werken schilders met verstand van zaken die graag voor u aan de slag gaan. We zorgen dat uw kozijnen er buiten weer prachtig uit komen te zien, maar we zorgen er daarnaast ook voor dat uw muren en plafond er binnen weer helemaal spic en span uitzien. Naast alle soorten schilderwerk zijn wij ook in te schakelen voor grondig onderhoud aan het schilderwerk. U wilt toch per slot van rekening dat alles er mooi uit blijft zien.

Het schildersbedrijf voor Tilburg

Zoekt u een professionele schilder die ervoor zorgt dat uw huis of bedrijfspand er weer helemaal perfect uit komt te zien? Neem dan vandaag nog contact op met Ken de Schilder. In uw regio zijn wij ervaren experts op het gebied van alle zaken die maar met schilderwerk en onderhoud te maken hebben. Wanneer wij als schilder in de regio Tilburg schilderswerk verzorgen, dan mag u er altijd op rekenen dat het resultaat er perfect uitziet. Dit uiteraard altijd geheel volgens uw wensen, die wij van tevoren dan goed met u doornemen.

Aan de slag met een schilder in de regio Tilburg

Als professioneel, gerenommeerd schildersbedrijf voor Tilburg staan we altijd klaar om u te helpen met alle mogelijke soorten schilderwerk. We helpen u graag ervoor te zorgen dat alles binnen en buiten uw pand er geheel representatief uit komt te zien. Uiteraard zijn wij ook in te schakelen als u bij uw bedrijf schilderswerk uit wilt laten voeren. Neem hiervoor even contact met ons op om alle mogelijkheden op dit gebied met ons door te nemen. We maken met u een afspraak voor wanneer wij bij u aan de slag gaan en hoe lang deze werkzaamheden gaan duren. Ken de Schilder staat altijd klaar om de hoogste kwaliteit te leveren.

Klanten uit Tilburg die je voor gingen

4.5/5
“Ik vond Ken met name interessant omdat ze snel konden handelen. Een offerte was zo binnen en een week later kon hij al te plaatse zijn om te schilderen. Ik vond de omgang heel fijn.”
5/5
"Ken is echt een vakman. We zijn zeer tevreden. Ook op korte termijn i.vm. onze oplevering"
4.5/5
“Tijdens de koffiepauze de schilder aangesproken en na die klus begon hij meteen bij ons. We kunnen Ken echt aanraden!”
5/5
"De schilder heeft onze dokdeuren zeer goed geschilderd en zelfs binnen zelf bepaalde tijden vanwege de operationele werkzaamheden. We konden dus gewoon doorwerken."

Contact

Voor meer informatie over onze diensten en
een vrijblijvende offerte binnen drie uur kunt u gerust contact met ons opnemen.
Naam*
E-mail*
Telefoonnummer
Vraag maar raak