Ken

Schilder
Kaatsheuvel

Schilderwerk
in Noord-Brabant

Voor woningen en monumenten.

Wat maakt ons anders?

Milieuvriendelijk

Wij zien kwaliteit als duurzaamheid. Wij werken met Sikkens kwaliteitsverf. Deze verven geven langdurige bescherming waardoor wij, én jij, besparen op transport, productverbruik en onderhoudsinterval. Hierdoor reduceren we samen onze milieu-impact.

Nette uurtarieven

Tuurlijk, dit zegt iedereen. Vraag bij ons een offerte aan en krijg binnen ongeveer drie uur een prijsopgave op basis van de opgegeven vierkante meters. Dan weet je meteen of het nette uurtarieven zijn!

Ervaren

Branka Schilderwerken bestaat al meer dan 15 jaar. In die tijd hebben we duizenden klussen geklaard.

Klanttevredenheid

Onze klus zit er niet op tot de klant tevreden is. Lees onze ervaringen over eerdere klussen die we met een tevreden klant hebben afgesloten.

Schilder Kaatsheuvel

Bij Ken de Schilder zit u goed als u op zoek bent naar een professionele schilder in Kaatsheuvel, zowel voor uw huis of bedrijf. We hebben jarenlang ervaring met zowel binnen- als buitenwerk, waarbij we ons hebben gespecialiseerd in het schilderen van villa’s en monumenten. Is het tijd voor onderhoud aan uw kozijnen? Wilt u een of meerdere muren in uw huis of kantoor een nieuwe laag verf laten geven? Wat uw wensen op het gebied van schilderwerk ook zijn, wij komen graag bij u langs als schilder voor de regio Kaatsheuvel om dit professioneel voor u uit te voeren. Meer weten hierover? Neem contact met ons op om al uw vragen aan ons te stellen en ons advies te vragen. We maken dan meteen een afspraak met u voor een tijdstip waarop de werkzaamheden uitgevoerd zullen worden.

Het schildersbedrijf voor Kaatsheuvel

Zoekt u een professionele schilder in Kaatsheuvel die bij u thuis of op uw bedrijf aan de slag gaat met het schilderen van de muren, deuren en/of kozijnen? Wellicht wilt u dat uw plafond goed gewit wordt. Wat uw wensen op het gebied van schilderwerken in Kaatsheuvel ook zijn, wij hebben de vakmensen in huis die deze voor u kunnen laten uitkomen. We komen dan eerst bij u langs voor het uitvoeren van een technische analyse. Hierop baseren wij dan onze offerte. We hebben echte professionals in dienst die ervaren zijn op het gebied van alle soorten schilderwerk. Maar, u kunt ons ook altijd inhuren als u wilt dat er onderhoud aan uw woning wordt gepleegd.

Meer weten over ons werk als schilder voor de regio Kaatsheuvel ?

Als u meer wilt weten over wat wij allemaal voor u in petto hebben, dan raden wij u aan om hier gewoon even contact over op te nemen met ons. Als schilder voor Kaatsheuvel en omstreken hebben we door de jaren heen een goede reputatie opgebouwd. Via het formulier op onze website vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte bij ons aan. Aan de hand hiervan kunt u dan beslissen of u met ons in zee wilt gaan. Wilt u hier meer over weten? Neem dan een kijkje bij de informatie die wij elders op deze website hebben klaarstaan.

Contact

Voor meer informatie over onze diensten en
een vrijblijvende offerte binnen drie uur kunt u gerust contact met ons opnemen.
Naam*
E-mail*
Telefoonnummer
Type werkzaamheden
Oppervlakte
Vraag maar raak*