Ken

Schilder
Goes

Schilderwerk
in Zeeland

Voor woningen en monumenten.

Wat maakt ons anders?

Milieuvriendelijk

Wij zien kwaliteit als duurzaamheid. Wij werken met Sikkens kwaliteitsverf. Deze verven geven langdurige bescherming waardoor wij, én jij, besparen op transport, productverbruik en onderhoudsinterval. Hierdoor reduceren we samen onze milieu-impact.

Nette uurtarieven

Tuurlijk, dit zegt iedereen. Vraag bij ons een offerte aan en krijg binnen ongeveer drie uur een prijsopgave op basis van de opgegeven vierkante meters. Dan weet je meteen of het nette uurtarieven zijn!

Ervaren

Branka Schilderwerken bestaat al meer dan 15 jaar. In die tijd hebben we duizenden klussen geklaard.

Klanttevredenheid

Onze klus zit er niet op tot de klant tevreden is. Lees onze ervaringen over eerdere klussen die we met een tevreden klant hebben afgesloten.

Schilder Goes

Bent u op zoek naar een goede schilder voor Goes en omstreken? Wellicht zijn uw plafonds aan een nieuwe laag verf toe, of zien de muren in uw huis er niet meer zo mooi uit. Of had u hiervoor een keer een andere kleur in gedachten en wilt u dit graag door een professionele schilder laten aanbrengen? Wat uw wensen op het gebied van schilderwerk in Goes ook zijn, wij komen graag bij u langs om hiermee aan de slag te gaan voor u. We hebben vele jaren ervaring met het schilderen van zowel als binnen schilder maar ook als buitenschilder. Meer weten? Neem dan gewoon even contact met ons op om uw vragen en wensen met ons door te nemen.

Het schilderwerk voor Goes

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het schilderwerk bij uw huis altijd op peil is. Vooral voor het buitenwerk is dat heel belangrijk. Als dat namelijk niet zo is, dan kan dat een nadelig effect hebben op de kwaliteit van uw kozijnen. Vandaar dat wij niet alleen maar in te schakelen zijn voor schilderwerk in Goes, maar ook als binnen schilder en of buitenschilder. Daarnaast kunt u ons ook nog inschakelen als u een professional zoekt. Indien u hier vragen over heeft staan wij altijd klaar om al onze mogelijkheden met u door te nemen.

Zoekt u een schilder in Goes?

Bij Ken de Schilder werken mensen die veel ervaring hebben, onze binnen schilder komt graag bij u langs in de regio Goes. Als u wilt dat het goed gebeurt, dan raden wij u ook van harte uit om ons hiervoor in te schakelen. We vinden het heel belangrijk om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes perfect voor u wordt gedaan. U kunt altijd even een afspraak met ons maken om ons langs te laten komen voor uw schilderwerk.

Contact

Voor meer informatie over onze diensten en
een vrijblijvende offerte binnen drie uur kunt u gerust contact met ons opnemen.
Naam*
E-mail*
Telefoonnummer
Type werkzaamheden
Oppervlakte
Vraag maar raak*