Ken

Schilder
Eindhoven

Schilderwerk
in Noord-Brabant

Voor woningen en monumenten.

Wat maakt ons anders?

Milieuvriendelijk

Wij zien kwaliteit als duurzaamheid. Wij werken met Sikkens kwaliteitsverf. Deze verven geven langdurige bescherming waardoor wij, én jij, besparen op transport, productverbruik en onderhoudsinterval. Hierdoor reduceren we samen onze milieu-impact.

Nette uurtarieven

Tuurlijk, dit zegt iedereen. Vraag bij ons een offerte aan en krijg binnen ongeveer drie uur een prijsopgave op basis van de opgegeven vierkante meters. Dan weet je meteen of het nette uurtarieven zijn!

Ervaren

Branka Schilderwerken bestaat al meer dan 15 jaar. In die tijd hebben we duizenden klussen geklaard.

Klanttevredenheid

Onze klus zit er niet op tot de klant tevreden is. Lees onze ervaringen over eerdere klussen die we met een tevreden klant hebben afgesloten.

Schilder Eindhoven

Bent u op zoek naar een professionele, ervaren schilder in Eindhoven? Een professioneel schildersbedrijf in de regio Eindhoven, dat precies weet hoe het schilderswerk bij u thuis zo goed mogelijk gedaan moet worden? We raden u dan aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met Ken de Schilder. We hebben namelijk de mensen voor u klaarstaan die graag aan de slag gaan met het aanbrengen van de perfecte laag verf. Weet u al welke kleur u wilt hebben? Of wilt u dat graag nog eens met ons bespreken voordat wij bij u aan de slag gaan? Uiteraard zijn wij ook in te schakelen als u een bedrijfspand heeft dat goed geschilderd moet worden. We zijn daarnaast gespecialiseerd op het gebied van villa´s en monumenten.

De beste schilder voor Eindhoven

Als schildersbedrijf voor Eindhoven en omstreken hebben we vele jaren ervaring met het uitvoeren van meerdere soorten schilderswerk. We raden u aan om contact met ons op te nemen als u hier meer over wilt weten. Wij staan dan altijd klaar om zowel binnen als buiten bij u aan de slag te gaan, thuis of op het werk. Er komt altijd een ervaren schilder van ons bij u langs, die bij het schilderen de beste producten gebruikt. Wij gebruiken als verf bijvoorbeeld louter de beste producten van het topmerk Sikkens. Dit is verf die niet alleen zorgt voor een mooi resultaat, maar die er daarbij ook lang net zo mooi uit blijft zien.

Meer weten over ons schildersbedrijf in Eindhoven?

Als u meer wilt weten over ons schildersbedrijf, of over wat wij daarbij voor u kunnen betekenen, dan neemt u gewoon even contact op met ons. We staan dan altijd voor u klaar om u meer te vertellen over de specialiteiten die wij in huis hebben, maar daarbij ook over de tarieven die wij voor ons werk rekenen. Wij zijn overigens niet alleen maar in te schakelen als schilder in Eindhoven. U kunt ook altijd contact met ons opnemen als u wilt dat er onderhoud aan het schilderwerk in uw woning wordt gepleegd.

Contact

Voor meer informatie over onze diensten en
een vrijblijvende offerte binnen drie uur kunt u gerust contact met ons opnemen.
Naam*
E-mail*
Telefoonnummer
Type werkzaamheden
Oppervlakte
Vraag maar raak*