Ken

Schilder
Eersel

Schilderwerk
in Noord-Brabant

Voor woningen en monumenten.

Wat maakt ons anders?

Milieuvriendelijk

Wij zien kwaliteit als duurzaamheid. Wij werken met Sikkens kwaliteitsverf. Deze verven geven langdurige bescherming waardoor wij, én jij, besparen op transport, productverbruik en onderhoudsinterval. Hierdoor reduceren we samen onze milieu-impact.

Nette uurtarieven

Tuurlijk, dit zegt iedereen. Vraag bij ons een offerte aan en krijg binnen ongeveer drie uur een prijsopgave op basis van de opgegeven vierkante meters. Dan weet je meteen of het nette uurtarieven zijn!

Ervaren

Branka Schilderwerken bestaat al meer dan 15 jaar. In die tijd hebben we duizenden klussen geklaard.

Klanttevredenheid

Onze klus zit er niet op tot de klant tevreden is. Lees onze ervaringen over eerdere klussen die we met een tevreden klant hebben afgesloten.

Schilder Eersel

Bij Ken de Schilder vindt u de specialisten die nodig zijn bij het perfect schilderen van villa’s en monumenten. Hierbij komt heel wat kijken, het is een specialistische vorm van schilderwerk. Wij gaan als schilder in Eersel graag zowel binnen- als buitenshuis aan de slag. Een verse laag verf zorgt er voor dat alles er straks weer mooi uitziet, maar u kunt er dan ook op rekenen dat alles een stuk langer meegaat. Kozijnen die niet goed worden onderhouden kunnen bijvoorbeeld gaan rotten, iets wat u ten aller tijden moet voorkomen. Een professionele schilder, zoals de mensen die wij in dienst hebben, zorgen er graag voor dat u zich hier geen zorgen meer over hoeft te maken.

Het schildersbedrijf voor Eersel

Zoekt u een schilder in de regio Eersel? We raden u dan aan om hiervoor contact op te nemen met ons. We staan altijd klaar om te helpen bij het maken van een keuze voor de juiste kleur en afwerking. We gebruiken bij ons werk altijd professionele materialen, verf en lak. Deze zijn van het bekende topmerk Sikkens. Deze verf garandeert dat u kunt rekenen op een mooi, blijvend resultaat. Zo kunt u er zeker van zijn dat u lang kunt blijven genieten van de schilderwerken in Zundert die wij voor u uitvoeren. Als schilder in Eersel hebben we veel ervaring met zowel schilderwerk als onderhoud. We komen om te beginnen bij u langs om een technische analyse uit te voeren, waar wij dan weer onze offerte op baseren.

Meer weten over ons werk als schilder in de regio Eersel

Bij Ken de Schilder staan professionals klaar die graag voor u aan de slag gaan met professioneel schilderwerk. We komen niet alleen maar bij u schilderen, maar kunnen u ook adviseren over kleuren, soorten verf en de beste afwerking. Samen met u nemen we een beslissing over hoe al het schilderwerk er precies uit komt te zien. Daarnaast kunnen wij uw muren ook behangen met glasvezel of glasvlies, of kunnen we aan de slag gaan met latex spuitwerk. Zo zorgt ons schildersbedrijf in Eersel ervoor dat zowel interieur als exterieur van uw huis of kantoorpand er straks weer heel wat jaartjes tegenaan kan!

Contact

Voor meer informatie over onze diensten en
een vrijblijvende offerte binnen drie uur kunt u gerust contact met ons opnemen.
Naam*
E-mail*
Telefoonnummer
Type werkzaamheden
Oppervlakte
Vraag maar raak*