Ken

Schilder
Dongen

Schilderwerk
in Noord-Brabant

Voor woningen en monumenten.

Wat maakt ons anders?

Milieuvriendelijk

Wij zien kwaliteit als duurzaamheid. Wij werken met Sikkens kwaliteitsverf. Deze verven geven langdurige bescherming waardoor wij, én jij, besparen op transport, productverbruik en onderhoudsinterval. Hierdoor reduceren we samen onze milieu-impact.

Nette uurtarieven

Tuurlijk, dit zegt iedereen. Vraag bij ons een offerte aan en krijg binnen ongeveer drie uur een prijsopgave op basis van de opgegeven vierkante meters. Dan weet je meteen of het nette uurtarieven zijn!

Ervaren

Branka Schilderwerken bestaat al meer dan 15 jaar. In die tijd hebben we duizenden klussen geklaard.

Klanttevredenheid

Onze klus zit er niet op tot de klant tevreden is. Lees onze ervaringen over eerdere klussen die we met een tevreden klant hebben afgesloten.

Schilder Dongen

U zoekt een schilder in Dongen? Een professionele expert op het gebied van alle soorten schilderswerk die als geen ander weet hoe dit bij u thuis zo goed mogelijk uitgevoerd moet worden? We raden u dan aan om vandaag nog te bellen of mailen met Ken de Schilder. We hebben ervaren mensen klaarstaan die graag voor u aan de slag gaan met het aanbrengen van een verse mogelijke laag verf. Wellicht heeft u zelf al in gedachten welke kleur u op de muren of kozijnen wilt hebben, maar het is natuurlijk ook mogelijk dat dit niet het geval is. We nemen dat graag nog eens met u door voordat wij bij u aan de slag gaan.

De professionele schilder voor de regio Dongen

Als schildersbedrijf voor Dongen hebben we een zeer ruime ervaring met het uitvoeren van allerhande soorten schilderswerk. De mogelijkheden die wij u te bieden hebben nemen we graag een keer met u door. Wij staan klaar om zowel binnen als buiten aan de slag te gaan bij u thuis, of op uw bedrijf. We hebben ons hierbij gespecialiseerd in het schilderen van villa’s en monumenten, die uiteraard nog wel wat extra aandacht en kennis vereisen. Er komt dan een ervaren schilder bij u langs, die verf van de best mogelijke merken gebruikt. We gebruiken altijd de verf van het topmerk Sikkens, dat niet alleen zorgt voor een mooi resultaat, maar die er ook nog eens lang perfect uit blijft zien.

Meer weten over ons schildersbedrijf voor Dongen?

Als u meer wilt weten over wat wij als bedrijf voor u kunnen betekenen, neem hier dan even contact over op met ons. We staan klaar om u alles te vertellen over onze specialiteiten, maar uiteraard ook over de tarieven die wij in rekening brengen. We voeren voorafgaand aan ons werk altijd een technische analyse uit, waar we dan onze offerte op baseren. Wij zijn niet daarbij alleen maar in te schakelen als schilder in Dongen. U kunt namelijk ook contact met ons opnemen voor onderhoud aan uw woning wordt gepleegd.

Contact

Voor meer informatie over onze diensten en
een vrijblijvende offerte binnen drie uur kunt u gerust contact met ons opnemen.
Naam*
E-mail*
Telefoonnummer
Type werkzaamheden
Oppervlakte
Vraag maar raak*