Ken

Schilder
Best

Schilderwerk
in Noord-Brabant

Voor woningen en monumenten.

Wat maakt ons anders?

Milieuvriendelijk

Wij zien kwaliteit als duurzaamheid. Wij werken met Sikkens kwaliteitsverf. Deze verven geven langdurige bescherming waardoor wij, én jij, besparen op transport, productverbruik en onderhoudsinterval. Hierdoor reduceren we samen onze milieu-impact.

Nette uurtarieven

Tuurlijk, dit zegt iedereen. Vraag bij ons een offerte aan en krijg binnen ongeveer drie uur een prijsopgave op basis van de opgegeven vierkante meters. Dan weet je meteen of het nette uurtarieven zijn!

Ervaren

Branka Schilderwerken bestaat al meer dan 15 jaar. In die tijd hebben we duizenden klussen geklaard.

Klanttevredenheid

Onze klus zit er niet op tot de klant tevreden is. Lees onze ervaringen over eerdere klussen die we met een tevreden klant hebben afgesloten.

Schilder Best

Bij Ken de Schilder vindt u experts op het gebied van het schilderen van huizen en bedrijfspanden. We zijn hierbij gespecialiseerd op het gebied van villa’s en monumenten, maar zijn ook in te schakelen als u een ander project uit wilt voeren. Wij gaan daarbij zowel binnen- als buitenshuis bij u aan de slag. Een verse laag verf zorgt er namelijk niet alleen voor dat alles er straks weer piekfijn uitziet, maar u kunt er ook op rekenen dat alles langer meegaat. Kozijnen die niet goed onderhouden worden kunnen gaan rotten, iets wat u zeker moet voorkomen. Een professionele schilder zorgt dat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Als schilder voor de regio Best gaan we graag bij u aan de slag.

Het schildersbedrijf voor Best

Zoekt u een specialist die als schilder in de regio Best bij u aan de slag kan gaan? Dan raden wij u aan om hiervoor contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen bij het kiezen van de juiste kleur en afwerking. We gebruiken bij ons werk altijd professionele materialen, verf en lak, van het bekende merk Sikkens. Kwaliteitsverf waar u op kunt rekenen. Zo kunt u er dan ook nog eens zeker van zijn dat u lang blijft genieten van de schilderwerken in Best die wij voor u verzorgen. Als schilder voor Best en omstreken hebben we ruime ervaring met zowel schilderwerk als onderhoud hiervan.

Meer weten over ons werk als schilder in Best

Bij Ken de Schilder werken professionals die voor u aan de slag gaan met professioneel schilderwerk. We komenbij u schilderen, maar geven ook graag advies over kleuren, soorten verf en de beste afwerking. Samen met u nemen we dan een beslissing over hoe uw schilderwerk er uit moet komen t te zien. Zo zorgt u er samen met ons schildersbedrijf in Best voor dat zowel interieur als exterieur van uw pand er straks weer heel wat jaartjes tegenaan kunnen!

Contact

Voor meer informatie over onze diensten en
een vrijblijvende offerte binnen drie uur kunt u gerust contact met ons opnemen.
Naam*
E-mail*
Telefoonnummer
Type werkzaamheden
Oppervlakte
Vraag maar raak*