Ken

Schilder
Bergen op zoom

Schilderwerk
in Noord-Brabant

Voor woningen en monumenten.

Wat maakt ons anders?

Milieuvriendelijk

Wij zien kwaliteit als duurzaamheid. Wij werken met Sikkens kwaliteitsverf. Deze verven geven langdurige bescherming waardoor wij, én jij, besparen op transport, productverbruik en onderhoudsinterval. Hierdoor reduceren we samen onze milieu-impact.

Nette uurtarieven

Tuurlijk, dit zegt iedereen. Vraag bij ons een offerte aan en krijg binnen ongeveer drie uur een prijsopgave op basis van de opgegeven vierkante meters. Dan weet je meteen of het nette uurtarieven zijn!

Ervaren

Branka Schilderwerken bestaat al meer dan 15 jaar. In die tijd hebben we duizenden klussen geklaard.

Klanttevredenheid

Onze klus zit er niet op tot de klant tevreden is. Lees onze ervaringen over eerdere klussen die we met een tevreden klant hebben afgesloten.

Schilder Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een schilder in Bergen op Zoom? Een expert op het gebied van schilderwerk die als geen ander weet hoe het schilderwerk bij u thuis zo goed mogelijk uitgevoerd kan worden? Dan raden wij u aan om vandaag nog contact op te nemen met Ken de Schilder. We hebben mensen voor u klaarstaan die graag voor u aan de slag gaan met het aanbrengen van een zo mooi mogelijke laag verf. Heeft u al in gedachten welke kleur u wilt hebben? Of wilt u dat graag nog eens met ons doornemen voordat wij aan de slag gaan? Onze schilder gaat graag met u in gesprek over uw wensen en ideeën.

Het mooiste schilderwerk Bergen op Zoom

Als schildersbedrijf voor Bergen op Zoom hebben we veel ervaring met het uitvoeren van allerhande soorten schilderwerk. We raden u dan ook aan om gewoon eens contact op te nemen met onze binnen schilder of buitenschilder als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft. Wij staan klaar om snel met het schilderwerk aan de slag te gaan bij u thuis. Er komt dan een ervaren schilder bij u langs, die altijd de beste producten gebruikt bij het schilderen van uw huis of bedrijf. We gebruiken altijd professionele verf, die niet alleen zorgt voor een mooi resultaat maar die er ook nog eens lang net zo mooi uit blijft zien.

Meer weten over onze binnen schilder in Bergen op Zoom

Als u meer wilt weten over ons bedrijf, of over wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u hier natuurlijk altijd even contact over opnemen met ons. We staan klaar om u meer te vertellen over onze specialiteiten, maar ook over de tarieven die wij voor ons werk rekenen. Wij zijn niet alleen maar in te schakelen als binnen schilder in Bergen op Zoom. U kunt namelijk ook contact met ons opnemen als u bijvoorbeeld onze buitenschilder aan het werk te zetten

Contact

Voor meer informatie over onze diensten en
een vrijblijvende offerte binnen drie uur kunt u gerust contact met ons opnemen.
Naam*
E-mail*
Telefoonnummer
Type werkzaamheden
Oppervlakte
Vraag maar raak*