Ken

Latex spuiten
Eindhoven

Schilderwerk
in Noord-Brabant

Voor woningen en monumenten.

Wat maakt ons anders?

Milieuvriendelijk

Wij zien kwaliteit als duurzaamheid. Wij werken met Sikkens kwaliteitsverf. Deze verven geven langdurige bescherming waardoor wij, én jij, besparen op transport, productverbruik en onderhoudsinterval. Hierdoor reduceren we samen onze milieu-impact.

Nette uurtarieven

Tuurlijk, dit zegt iedereen. Vraag bij ons een offerte aan en krijg binnen ongeveer drie uur een prijsopgave op basis van de opgegeven vierkante meters. Dan weet je meteen of het nette uurtarieven zijn!

Ervaren

Branka Schilderwerken bestaat al meer dan 15 jaar. In die tijd hebben we duizenden klussen geklaard.

Klanttevredenheid

Onze klus zit er niet op tot de klant tevreden is. Lees onze ervaringen over eerdere klussen die we met een tevreden klant hebben afgesloten.

Latex spuiten Eindhoven

Wilt u de muren van uw villa, monument of ander gebouw laten schilderen? Bent u daarbij op zoek naar een methode die snel en grondig is en die voor een mooi resultaat zorgt? Dan raden wij u aan om eens te overwegen latex te laten spuiten in Eindhoven. We hebben bij Ken de Schilder ruime ervaring met deze manier van schilderen en gaan hiermee ook graag bij u aan de slag. Als wij latex spuiten in de regio Eindhoven, dan zorgen wij ervoor dat de beste materialen worden gebruikt, door echte vakmensen met verstand van zaken. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons.

Latex spuiten in de regio Eindhoven

Waarom zou u kiezen voor het laten spuiten van latex, in plaats van gewoon schilderen? Daar zijn een aantal belangrijke voordelen voor op te noemen. Om te beginnen is het zo dat het spuiten van latex een stuk sneller gaat dan alles rollen. Zodoende scheelt dit enorm op de arbeidskosten en kunnen wij deze dienst goedkoper aanbieden dan gewoon schilderwerk. Daarbij heeft u bij latex spuitwerk geen strepen. Ook kan er snel gespoten worden, waardoor alles eerder klaar is en u sneller weer in uw pand terecht kunt. Het is wel zo dat er bij het spuiten met latex meer verf wordt gebruikt, maar dit zorgt alleen maar voor een nog betere beschermingslaag.

Meer weten over latex spuiten in Eindhoven?

We staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden over latex spuiten in Eindhoven en omstreken. We zijn gespecialiseerd in het schilderen van villa’s en monumenten en leveren de kwaliteit die bij de statuur van dit soort panden hoort. Daarbij hebben al onze mensen veel ervaring met hun werk en zetten deze graag in voor uw project. Nodig ons uit om eens bij u langs te komen en wij maken een grondige, technische analyse van uw pand. Aan de hand daarvan sturen wij u een scherp geprijsde, gedetailleerde offerte toe.

Contact

Voor meer informatie over onze diensten en
een vrijblijvende offerte binnen drie uur kunt u gerust contact met ons opnemen.
Naam*
E-mail*
Telefoonnummer
Type werkzaamheden
Oppervlakte
Vraag maar raak*