Ken

Latex spuiten
Den Bosch

Schilderwerk
in Noord-Brabant

Voor woningen en monumenten.

Wat maakt ons anders?

Milieuvriendelijk

Wij zien kwaliteit als duurzaamheid. Wij werken met Sikkens kwaliteitsverf. Deze verven geven langdurige bescherming waardoor wij, én jij, besparen op transport, productverbruik en onderhoudsinterval. Hierdoor reduceren we samen onze milieu-impact.

Nette uurtarieven

Tuurlijk, dit zegt iedereen. Vraag bij ons een offerte aan en krijg binnen ongeveer drie uur een prijsopgave op basis van de opgegeven vierkante meters. Dan weet je meteen of het nette uurtarieven zijn!

Ervaren

Branka Schilderwerken bestaat al meer dan 15 jaar. In die tijd hebben we duizenden klussen geklaard.

Klanttevredenheid

Onze klus zit er niet op tot de klant tevreden is. Lees onze ervaringen over eerdere klussen die we met een tevreden klant hebben afgesloten.

Latex spuiten den Bosch

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van schilderswerken in uw regio? Voor een professional die perfect latex kan spuiten in Den Bosch raden wij u aan om eens contact op te nemen met Ken de Schilder. Bij ons bedrijf werken vakmensen die vele jaren ervaring hebben met alles wat maar met schilderwerk te maken heeft. We zijn daarbij gespecialiseerd in het schilderen van villa’s en monumenten en werken voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Het schilderen door middel van latex spuiten in de regio Den Bosch brengt daarbij meerdere goede voordelen met zich mee.

Laat ons latex spuiten in Den Bosch

Bij het latex spuiten wordt de verf mooi gelijkmatig verdeeld. Dit zorgt voor een prachtig resultaat dat er mooi egaal uitziet. Daarbij gaat het spuiten met latex een stuk sneller dan de traditionele manier van verven met roller of kwast. Dit kan wel een tijdswinst van 40% opleveren. Dit wordt door ons uiteraard doorberekend in de prijs die wij voor onze diensten rekenen. Daarbij zorgt deze hogere snelheid er ook voor dat u sneller uw pand weer in kunt trekken. Stel dat wij uw bedrijfspand voor u spuiten, dan loopt u zodoende voor een kortere periode inkomsten mis.

Meer weten over latex spuiten in Den Bosch?

U kunt altijd even contact met ons opnemen als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. We nemen deze graag eens met u door en bekijken dan gelijk ook wat uw specifieke wensen zijn bij het project. We maken een technische analyse ter plaatse en baseren hier onze offerte op. Zo krijgt u een prijsopgave met een eerlijke prijs. Indien u hiermee akkoord gaat, dan maken we een afspraak voor een datum waarop wij met het project beginnen. We hopen dan ook binnenkort van u te horen!

Contact

Voor meer informatie over onze diensten en
een vrijblijvende offerte binnen drie uur kunt u gerust contact met ons opnemen.
Naam*
E-mail*
Telefoonnummer
Type werkzaamheden
Oppervlakte
Vraag maar raak*