Ken

Glasvezelbehanger
Tilburg

Schilderwerk
in Noord-Brabant

Voor woningen en monumenten.

Wat maakt ons anders?

Milieuvriendelijk

Wij zien kwaliteit als duurzaamheid. Wij werken met Sikkens kwaliteitsverf. Deze verven geven langdurige bescherming waardoor wij, én jij, besparen op transport, productverbruik en onderhoudsinterval. Hierdoor reduceren we samen onze milieu-impact.

Nette uurtarieven

Tuurlijk, dit zegt iedereen. Vraag bij ons een offerte aan en krijg binnen ongeveer drie uur een prijsopgave op basis van de opgegeven vierkante meters. Dan weet je meteen of het nette uurtarieven zijn!

Ervaren

Branka Schilderwerken bestaat al meer dan 15 jaar. In die tijd hebben we duizenden klussen geklaard.

Klanttevredenheid

Onze klus zit er niet op tot de klant tevreden is. Lees onze ervaringen over eerdere klussen die we met een tevreden klant hebben afgesloten.

Glasvezelbehanger Tilburg

Bent u op zoek naar een goede behanger voor Tilburg en omstreken? Wellicht zijn uw muren en plafonds aan een nieuwe laag verf toe, of zien de muren in uw huis er niet meer zo mooi uit laat ze dan eerst glasvezelbehangen. Of had u hiervoor een keer een andere kleur in gedachten en wilt u dit graag door een professional laten aanbrengen? Wat uw wensen op het gebied van glasvezelbehang in Tilburg ook zijn, wij komen graag bij u langs om hiermee aan de slag te gaan voor u. We hebben vele jaren ervaring met het behangen van zowel glasvezel- als vliesbehang. Meer weten? Neem dan gewoon even contact met ons op om uw vragen en wensen met ons door te nemen.

Vliesbehangen voor Tilburg

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het vliesbehangen bij u thuis altijd op peil is. Vooral voor de slechtere muren is dat heel belangrijk. Als dat namelijk niet zo is, dan kan dat een nadelig effect hebben op de kwaliteit van het verven op uw vliesbehang. Vandaar dat wij niet alleen maar in te schakelen zijn voor vliesbehangen in Tilburg, maar ook voor glasvezelbehangen. Daarnaast kunt u ons ook nog inschakelen als u een professional zoekt op het gebied van schilderen van uw vliesbehang. Indien u hier vragen over heeft staan wij altijd klaar om al onze mogelijkheden met u door te nemen.

Behangen van vliesbehang Tilburg

Bij Ken de Schilder werken mensen die veel ervaring hebben met vliesbehangen en glasvezelbehangen. Als u wilt dat het goed gebeurt, dan raden wij u ook van harte uit om ons hiervoor in te schakelen. We vinden het heel belangrijk om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes perfect voor u wordt gedaan. U kunt altijd even een afspraak met ons maken om ons langs te laten komen voor het behangen van vliesbehang in Tilburg en omstreken.

Contact

Voor meer informatie over onze diensten en
een vrijblijvende offerte binnen drie uur kunt u gerust contact met ons opnemen.
Naam*
E-mail*
Telefoonnummer
Type werkzaamheden
Oppervlakte
Vraag maar raak*