Ken

Glasvezelbehanger
Breda

Schilderwerk
in Noord-Brabant

Voor woningen en monumenten.

Wat maakt ons anders?

Milieuvriendelijk

Wij zien kwaliteit als duurzaamheid. Wij werken met Sikkens kwaliteitsverf. Deze verven geven langdurige bescherming waardoor wij, én jij, besparen op transport, productverbruik en onderhoudsinterval. Hierdoor reduceren we samen onze milieu-impact.

Nette uurtarieven

Tuurlijk, dit zegt iedereen. Vraag bij ons een offerte aan en krijg binnen ongeveer drie uur een prijsopgave op basis van de opgegeven vierkante meters. Dan weet je meteen of het nette uurtarieven zijn!

Ervaren

Branka Schilderwerken bestaat al meer dan 15 jaar. In die tijd hebben we duizenden klussen geklaard.

Klanttevredenheid

Onze klus zit er niet op tot de klant tevreden is. Lees onze ervaringen over eerdere klussen die we met een tevreden klant hebben afgesloten.

Glasvezelbehanger Breda

Bent u op zoek naar een goede behanger in Breda, die er voor zorgt dat uw huis er weer tiptop uit ziet? Dan bent u bij Ken de Schilder aan het juiste adres. We hebben mensen in dienst die er graag voor zorgen dat u straks weer een huis heeft waarvan u kunt genieten dat u er woont. Neem gewoon even contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden die u bij ons heeft. We hebben professionals in dienst die precies weten hoe je moet glasvezelbehangen in Breda.

Vliesbehangen in Breda geen probleem voor onze vakmensen

Wilt u vliesbehangen in Breda en dat graag door een professional uit wilt laten voeren? Dan is het goed om hiervoor eens contact op te nemen met Ken de Schilder. We hebben mensen in dienst die als geen ander weten hoe belangrijk het is om behangen goed uit te voeren. Stel dat u muren heeft die al lange tijd geen onderhoud meer hebben gehad of schade opgelopen. We kunnen ons goed voorstellen dat u dat graag zult willen voorkomen! Wij zorgen er met een mooie, verse laag vliesbehang voor dat uw muren er weer als nieuw uitzien.

Behangen van vliesbehang in Breda

Als behanger voor Breda staan we klaar om u te helpen aan een mooi huis. Wat is er nou beter voor uw interieur dan een mooie laag nieuwe vliesbehang op de muur, in een kleur die helemaal aansluit op uw persoonlijke smaak? We helpen u hier graag bij. Neem gewoon even contact met ons op om uw wensen met ons door te nemen. We staan klaar om u te helpen met het maken van een keuze voor de beste kleur, maar ook om een tijd met u af te spreken waarop we bij u langs komen om aan de slag te gaan om bij u te behangen van vliesbehang.

Contact

Voor meer informatie over onze diensten en
een vrijblijvende offerte binnen drie uur kunt u gerust contact met ons opnemen.
Naam*
E-mail*
Telefoonnummer
Type werkzaamheden
Oppervlakte
Vraag maar raak*