Ken

Onze diensten

Binnen schilderen

Ken de Schilder heeft jarenlange ervaring. Een professional die voor u aan het werk gaat, om ervoor te zorgen dat jouw interieurplannen goed worden uitgevoerd.

Wellicht bent u simpelweg uitgekeken op de kleur aan uw muren en is het tijd om een keer iets geheel nieuws te proberen. Wat de reden ook is, wij komen graag langs om te beginnen met een grondige (technische) analyse. Aan de hand hiervan stellen wij dan een scherp geprijsde offerte voor u op.

Buiten schilderen

Als u het schilderwerk aan uw huis niet goed laat onderhouden, dan heeft dit negatieve gevolgen voor de staat van uw huis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan houtrot, lekkende isolatie, vochtdoorslag en meer van dit soort ellende. Vandaar ook dat het belangrijk is om regelmatig een schilder langs te laten komen. Nodig ons uit en wij zorgen ervoor dat alles er weer perfect uitziet. Wij zorgen er daarnaast ook voor dat uw huis alle weersomstandigheden weer kan doorstaan en dat u zonder zorgen kunt genieten.

Kleur adviezen

Voordat wij beginnen aan een klus, denken we altijd mee over de kleur die geschilderd dient te worden. Bent u nog niet zeker van de kleur die u wilt, wij adviseren u graag! De klant is koning uiteraard, maar het komt met regelmaat voor dat we de klant kunnen verassen door hen mee te nemen in ons denkproces.

Monumenten & Bedrijfspanden

Meermaals hebben wij monumenten mogen opfrissen. We gaan hierbij uiteraard secuur te werk in verband met de regelgeving en vergunningen.

We denken ook graag met u mee wat wel en niet mag om bepaalde subsidies voor onderhoud aan een rijksmonument te verkrijgen.